Bedrijfsfeest in Scheveningen

 

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest van top kwaliteit

Een jubileum of klanten dag, Open dag of afscheidsreceptie: Flow Events neemt al u zorgen uit handen bij uw bedrijfsfeest in Scheveningen. Na persoonlijk contact over de wensen en voorkeuren regelen wij alles wat u nodig heeft. Van locatie tot catering, van aankleding tot muziek en alles wat u nog meer op uw lijstje heeft staan. Flow Events zorgt voor een bedrijfsfeest in Scheveningen of als u liever een bedrijfsfeest op uw eigen bedrijfslocatie heeft kunnen wij dit ook voor elkaar krijgen!

Dankzij de ervaring en creativiteit van Flow Events kunt u vertrouwen op een geslaagd bedrijfsfeest van topkwaliteit, waar u geen omkijken naar heeft. Hierdoor kunt u actief aan de bijeenkomst deelnemen, met alle aandacht voor uw gasten. En als u toch nog wensen heeft: uw aanspreekpunt bij Flow Events is de hele tijd ter plekke aanwezig. Wel zo geruststellend!

Bedrijfsfeest activiteiten

Bij flow events zijn er enorm veel mogelijkheden als het gaat om activeiten voor bedrijfsfeesten.

Er zijn allerlei soorten bedrijfsfeesten voor jong en oud. Dit kan gaan van een cocktailworkshop tot beach rugby, wat u ook wilt bijna alles is mogelijk bij Flow Events. Om een compleet overzicht te krijgen, kunt u kijken bij het kopje 'Activiteiten' of door op de link te klikken.

Was u toch niet op zoek naar een bedrijfsfeest? Bekijk dan wat voor bedrijfsevenementen wij nog meer aanbieden! Zo kunt u bijvoorbeeld ook nog kiezen voor een bedrijfsuitje of een bedrijfs-bootcamp.

Bedrijfsfeest locaties

Flow Events bied meerdere superlocaties aan waar je na je bedrijfsfeest-actviteiten lekker kunt genieten van heerlijk eten en drinken!

De eerste locatie waar je kunt eten is Culpepper. Culpepper heeft een zeer sfeervol interieur en een mooi terras met ronde ligbanken waarin je je volledig kan afsluiten van de buitenwereld. Met de allerlekkerste pizza’s van het Zwarte Pad is zelfs onze Premier hier niet weg te slaan!

De tweede locatie is Barbarossa. Barbarossa is een strandtent met het uiterlijk en de sfeer van een ‘fancy’ restaurant. Het menu is geïnspireerd op de traditionele Mediterrane en Aziatische keuken.

De derde locatie waar je kan eten is bij Indigo. Hier krijgt je een beetje het gevoel alsof je op vakantie bent en ervaart je het echte strandgevoel. Er is eten over de hele wereld dat gebasseerd is op de laatste trends. Alles is huisgemaakt en zelf ontwikkeld!

De een na laatste locatie is de strandtent 'Naturel' en wordt ook wel gezien als de parel van het Zwarte Pad. Ook wordt er bij Naturel zo veel mogelijk gebruikgemaakt van diervriendelijke, biologische en/of scharrel producten.

De laatste locatie is Manta Beach. Manta beach is de nieuwste strandtent aan het Zwarte Pad in Scheveningen en voor de beste bedrijfsfeest biedt Manta een privéterras aan!

Voor meer informatie, afbeeldingen en de exacte locatie moet u naar het kopje locaties gaan!


 • Locatie naar keuze
 • Hele organisatie uit handen
 • Topkwaliteit
Boek gelijk!

Bedrijfsfeest-arrangement:

Bedrijfsfeest-
arrangement:


Bedrijfsfeest Locatie

Locatie naar keuze


Bedrijfsfeest Team

Hele organisatie uit handen


Meer info

  Bedrijfsfeest

  Topkwaliteit


  Meer info

  Genieten van het strand

  Ik ben Mike, van nature strandganger. Lekker zonnetje op je bol. Het liefst heel de dag in het water, surfen tot de zon onder gaat. Schoentjes uit en geniet van het strand.

  Mike

  We krijgen 5 / 5 Sterren, uit 21 recensies voor onze bedrijfsuitjes!

  Zij hadden een topevent:  Combineer je activiteit met: een andere activiteit, groep, of locatie


  Populaire activiteiten


  Image
  Expeditie Robinson

  Naar activiteit  

   
   
   
   

  Vraag direct een offerte op maat

   
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.