Beach volleybal Scheveningen

Beach volleybal

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit? Dan is beach volleybal Scheveningen een goede oplossing. Game, set en match! Het mooie weer is weer in aantocht en dat betekent dat het tijd wordt om lekker met je vrienden of collega's een bezoekje te brengen aan het strand in Den Haag! Trek je korte broek aan, zet je zonnebril op en stop je voeten in het zand.

Over beach volleybal Scheveningen

Of het nou 2vs2 of 5vs5 is, beach volleybal in Scheveningen is voor iedereen en van elke leeftijd. Speel een volleybaltoernooi onder leiding van een scheidsrechter op een mooi veld op het strand. Daag je collega’s en vrienden uit en laat zien dat jij het beste team hebt wat iedereen van de mat speelt. Dit is je kans om al je collega’s of vrienden eens te laten zien wat voor skills je hebt tijdens een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een vriendenuitje.

Beach Volleybal is ook geweldig om te doen als vrijgezellenuitjeteamuitje of thema-uitje!

Beach volleybal Scheveningen bij Flow Events

Als je voor beach volleybal op het strand van Scheveningen kiest, neemt Flow Events de organisatie hiervan in handen. Dit betekent dat jij je verder geen zorgen hoeft te maken over speelschema’s, ballen, netten of spelleiders. Flow Events regelt namelijk alles zodat jij een zorgeloze dag plezier hebt. Zelfs de prijsuitreiking is in deze scherpe prijs inbegrepen!


  • Vanaf €10,- per persoon
  • Minimaal 10 en maximaal 1.000 persone
  • Duur 1 tot 2 uur
  • Scheidsrechters en prijsuitreiking inbegrepen
Boeken
 

We krijgen 5 / 5 Sterren, uit 21 recensies voor onze bedrijfsuitjes!

Zij hadden een topevent:Combineer je activiteit met: een andere activiteit, groep, of locatie


Populaire activiteiten


Image
Expeditie Robinson

Naar activiteit  

 
 
 
 

Vraag direct een offerte op maat

 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.