Bedrijfsfeest in Scheveningen

 

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest Scheveningen van top kwaliteit

Een jubileum of klanten dag, open dag of afscheidsreceptie: Flow Events neemt al u zorgen uit handen bij uw bedrijfsfeest in Scheveningen. Na persoonlijk contact over de wensen en voorkeuren regelen wij alles wat u nodig heeft. Van locatie tot catering, van aankleding tot muziek en alles wat u nog meer op uw lijstje heeft staan. Flow Events zorgt voor een bedrijfsfeest in Scheveningen of als u liever een bedrijfsfeest op uw eigen bedrijfslocatie heeft kunnen wij dit ook voor elkaar krijgen!

Dankzij de ervaring en creativiteit van Flow Events kunt u vertrouwen op een geslaagd bedrijfsfeest van topkwaliteit, waar u verder geen omkijken naar heeft. Wij zorgen dat u zelf lekker actief aan de bijeenkomst kunt deelnemen, met alle aandacht voor uw collega's.

Alles wordt volledig verzorgd. En als u toch nog wensen heeft: uw aanspreekpunt bij Flow Events is de hele tijd ter plekke aanwezig. Wel zo geruststellend. Kortom, bent u op zoek waar u uw bedrijfsfeest in Scheveningen kunt laten organiseren? Zoek dan niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres!

Bedrijfsfeest Scheveningen activiteiten

Bij Flow Events zijn er enorm veel verschillende activiteiten mogelijk voor bedrijfsfeesten. Flow Events beschikt over diverse activiteiten die op het strand van Scheveningen uitgevoerd kunnen worden. Hiermee zorgen wij dat iedereen het naar zijn zin heeft!

De activiteiten voor uw bedrijfsfeest in Scheveningen zijn erg divers. Er zijn allerlei soorten activiteiten voor jong en oud. Dit kan gaan van een creatieve workshop zoals een cocktailworkshop, tot aan zeer actieve activiteiten zoals beach rugby. Wat u ook wilt, bijna alles is mogelijk bij Flow Events. Om een compleet overzicht te krijgen, kunt u kijken bij het kopje 'Activiteiten' of door op de link te klikken.

Was u toch niet op zoek naar een bedrijfsfeest in Scheveningen? Bekijk dan wat voor bedrijfsevenementen wij nog meer aanbieden! Zo kunt u bijvoorbeeld ook nog kiezen voor een bedrijfsuitje in Scheveningen of een bedrijfs-bootcamp.

Bedrijfsfeest Scheveningen locaties

Wij bieden meerdere superlocaties aan waar je na je bedrijfsfeest activiteiten lekker kunt genieten van heerlijk eten en drinken!

De eerste locatie waar je kunt eten is Culpepper. Culpepper heeft een zeer sfeervol interieur en een mooi terras met ronde ligbanken waarin je je volledig kan afsluiten van de buitenwereld. Met de allerlekkerste pizza’s van het Zwarte Pad is zelfs onze Premier hier niet weg te slaan!

De tweede locatie is Barbarossa. Barbarossa is een strandtent met het uiterlijk en de sfeer van een ‘fancy’ restaurant. Het menu is geïnspireerd op de traditionele Mediterrane en Aziatische keuken.

De derde locatie waar je kan eten is bij Indigo. Hier krijgt je een beetje het gevoel alsof je op vakantie bent en ervaart je het echte strandgevoel. Er is eten over de hele wereld dat gebaseerd is op de laatste trends. Alles is huisgemaakt en zelf ontwikkeld!

De een na laatste locatie is de strandtent 'Naturel' en wordt ook wel gezien als de parel van het Zwarte Pad. Ook wordt er bij Naturel zo veel mogelijk gebruikgemaakt van diervriendelijke, biologische en/of scharrel producten.

De laatste strandtent is Colorado Charlie. Een unieke en kleurrijke beach club met een heerlijk relaxte vibe waar iedereen zich thuis voelt. Everything is possible; lekkere happen, fijne tunes, toffe feesten en natuurlijk onze op maat gemaakte events.

Kortom, er is altijd wel een perfecte locatie aan het strand, met prachtig uitzicht op zee! Welke unieke locatie kiezen jullie? Voor meer informatie, afbeeldingen en de exacte locatie moet u naar het kopje locaties gaan!

Voor overige vragen, neem contact met ons op. En wie weet zien we jullie binnenkort hier op het strand in Scheveningen!


 • Locatie naar keuze
 • Hele organisatie uit handen
 • Topkwaliteit
Boek gelijk!

Bedrijfsfeest-arrangement:

Bedrijfsfeest-
arrangement:


Bedrijfsfeest Scheveningen met unieke locaties

Locatie naar keuze


Bedrijfsfeest Team

Hele organisatie uit handen


Meer info

  Bedrijfsfeesten in Scheveningen van top kwaliteit

  Topkwaliteit


  Meer info

  Genieten van het strand

  Ik ben Mike, van nature strandganger. Lekker zonnetje op je bol. Het liefst heel de dag in het water, surfen tot de zon onder gaat. Schoentjes uit en geniet van het strand.

  Mike

  We krijgen 5 / 5 Sterren, uit 21 recensies voor onze bedrijfsuitjes!

  Zij hadden een topevent:  Combineer je activiteit met: een andere activiteit, groep, of locatie


  Populaire activiteiten


  Image
  Expeditie Robinson

  Naar activiteit  

   
   

  Vraag direct een offerte op maat

   
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.