Bedrijfs-bootcamp in Scheveningen

Bootcamp

Over ons bootcamp in Scheveningen

Tijdens deze Bedrijfs-Bootcamp aan het strand in Scheveningen, zorgen onze stoere Bootcamp instructeurs voor een gevarieerd en verantwoord programma. Iedereen kan meedoen, of je nu een beginner of een gevorderde bent. Wat is nou makkelijker dan opgehaald te worden op de gewenste locatie en direct te kunnen starten aan deze geweldige en actieve Bootcamp in Scheveningen!

Steeds meer bedrijven geven hun medewerkers zo de ruimte om sportief bezig te zijn en eerlijk is eerlijk, wat is nou beter dan als bedrijfsuitje een Bootcamp aan het strand in Scheveningen?

De Bootcamp begeleiders van Flow Events werken met groepen van 10 tot 35 personen. Het oefenprogramma is helemaal op maat, afgestemd op de voorkeuren en het niveau van de deelnemers. Kortom, een bootcamp in Scheveningen, boek bij je Flow Events!

Bovendien beschikken alle instructeurs over de vereiste vakinhoudelijke kennis en EHBO-diploma’s.

Vind je een Bootcamp Scheveningen nou helemaal niks? Kijk dan eens naar zandsculpturen en wie weet spreekt dit jouw veel meer aan. Bekijk ook wat wij naast een bootcamp nog meer aanbieden, speciaal voor bedrijven!

Bootcamp Scheveningen & eet locaties

Flow Events bied meerdere superlocaties aan waar je na je activiteiten van de Bootcamp in Scheveningen lekker kunt genieten van het weer. Dit uiteraard met heerlijk eten en drinken!

De eerste locatie is Culpepper. Culpepper heeft een zeer sfeervol interieur en een mooi terras met ronde ligbanken waarin je je volledig kan afsluiten van de buitenwereld. Met de allerlekkerste pizza’s van het Zwarte Pad is zelfs onze Premier hier niet weg te slaan!

De volgende locatie is Barbarossa. Barbarossa is een zeer elegante strandtent met het uiterlijk en de sfeer van een ‘fancy’ restaurant. Het menu is geïnspireerd op de traditionele Mediterrane en Aziatische keuken.

Ook kunt u eten bij Indigo. Hier krijgt u een beetje het gevoel alsof u op vakantie bent en ervaart u het echte strandgevoel. Er is eten over de hele wereld dat gebasseerd is op de laatste trends. Alles is huisgemaakt en zelf ontwikkeld!

De een na laatste locatie is de strandtent Naturel en wordt ook wel gezien als de parel van het Zwarte Pad en er wordt bij Naturel zo veel mogelijk gebruikgemaakt van diervriendelijke, biologische en/of scharrel producten.

De laatste strandtent is Colorado Charlie. Een unieke en kleurrijke beach club met een heerlijk relaxte vibe waar iedereen zich thuis voelt. Everything is possible; lekkere happen, fijne tunes, toffe feesten en natuurlijk onze op maat gemaakte events.

Kortom, bij Flow Events zorgen wij ervoor dat al jullie bedrijfsuitjes zoals een bootcamp in Scheveningen altijd een succes wordt!

Voor meer informatie, afbeeldingen en de exacte locatie moet u naar het kopje locaties gaan! • Groepen van 10 tot 35 personen
 • Locatie naar wens
 • Gevarieerd trainingsprogramma
Boek gelijk!

Bootcamp-arrangement:

Bootcamp-
arrangement:


Bedrijfs Bootcamp

Groepen van 10 tot 35 personen


Bootcamp Scheveningen

Locatie naar wens


Meer info

  Bootcamp Den Haag Trainingsporgramma

  Gevarieerd trainingsprogramma

  Gevarieerd trainings-
  programma


  Meer info

  Begeleider

  Denis surft, bokst, fietst en rent dat het een lieve lust is. Al vanaf zijn 15de organiseert hij bootcamps. Als begeleider van sport en spel weet hij iedereen in beweging te krijgen.

  Denis

  We krijgen 5 / 5 Sterren, uit 21 recensies voor onze bedrijfsuitjes!

  Zij hadden een topevent:  Combineer je activiteit met: een andere activiteit, groep, of locatie


  Populaire activiteiten


  Image
  Expeditie Robinson

  Naar activiteit  

   
   

  Vraag direct een offerte op maat

   
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.