Actief uitje Scheveningen? Ontdek de leukste groepsuitjes!


Op zoek naar een actief uitje in Scheveningen? Behoefte aan een onvergetelijke groepsuitje dag op het Haagse strand vol verschillende activiteiten? Dan komt Flow to the rescue!

Wij bieden verschillende actieve groepsuitjes op het strand aan. Zo kan je bij Flow terecht voor vrijgezellen, familie én thema uitjes. Een leuk groepsuitje begint bij het kiezen van de juiste activiteiten. Deze groepsuitjes kunnen bestaan uit wateractiviteiten, activiteiten op het strand en op het terras (voor de mensen die niet houden van zand tussen hun tenen).

We vertellen je graag wat meer!

De groepsuitjes die we organiseren:Vrijgezellenfeest als groepsuitje in Scheveningen bij Flow Events

Gaat een van je vrienden binnenkort trouwen? Dan moet er een onvergetelijke vrijgezellenfeest komen, en hoe kan je dit nou beter doen dan met verschillende activiteiten op het Scheveningse strand! 

Begin je groepsuitje rustig, met een proeverij of workshop om een goede sfeer te krijgen. Trek de aanstaande een lekker gek pakkie aan, als ze die nog niet aan hadden en neem die mee het strand op. 

Neem deze vervolgens goed te grazen met onze pijl en bogen, tijdens het bubble football of Expeditie Robinson. Je groepsuitje kan niet beter afgesloten worden dan met een happie, een drankie en de silent disco.

Flow Events weet als geen ander hoe het een vrijgezellenfeest aan de Scheveningse kust georganiseerd moet worden. Dit blijkt uit de goede ervaringen van eerdere aanstaande die eerder groepsuitjes georganiseerd hebben met Flow Events. 

Kortom om van jouw vrijgezellenfeest een onvergetelijk groepsuitje te maken op het strand van Scheveningen, ben je bij Flow aan het juiste adres!

Actief uitje Scheveningen

Is er iemand jarig of gaan jullie voor de gezelligheid op stap? Dan heeft Flow Events groepsuitjes op het strand die geschikt zijn voor de gehele familie, zowel voor jong en oud. 

Begin met een potje boeren beachgolf om iedereen enthousiast te maken. Tijdens het potje doe je inspiratie op voor jullie zandsculpturen en zoek je de beste plek hiervoor. 

Na deze activiteiten heeft iedereen vast wel honger gekregen. Daarom kan je achteraf bij een van de volgende beach clubs een hapje eten. En wie weet kom je onze minister president wel tegen!

Als jullie liever andere activiteiten willen ondernemen is dat geen enkel probleem. Neem gerust contact op met Flow Events zodat dit familie uitje er eentje wordt die de geschiedenisboeken in kan. 

Dit wordt het familie uitje dat elke keer weer ter sprake komt bij andere groepsuitjes, omdat iedereen het zo naar zijn zin had op het Scheveningse strand.

Thema-uitjes als groepsuitje op het strand van Scheveningen bij Flow Events

Bij Flow Events ligt de focus op het onvergetelijk maken van jouw groepsuitje. Dit doen wij met themafeestjes aan de Scheveningse kust. 

Een middag in Scheveningen waar iedereen verkleed is, is er een om nooit meer te vergeten! Ook zorgen wij ervoor dat onze activiteiten zo goed mogelijk bij het thema passen.

Is het een prinsessen thema feest? Wij bouwen de mooiste zandkastelen met jullie en leren jullie met een pijl en boog te schieten zodat de prinsessen zichzelf kunnen beschermen tegen mensen van buiten af.

Wanneer er nog geen keuze gemaakt is voor een thema kan Flow Events jou helpen. Wij hebben namelijk een groot aantal thema’s die gebruikt kunnen worden voor dit groepsuitje. 

Heb je zelf al een thema voor het uitje verzonnen? Geen probleem! Neem contact met ons op en wij kijken samen met jou welke activiteiten het beste past bij jou thema uitje.

De leukste activiteiten voor een groepsuitje op het strand

Voor de mensen die liever geen verfrissende duik in de Noordzee willen nemen hebben wij verschillende groepsuitjes met activiteiten op het strand. Van teambuilding activiteiten zoals Expeditie Robinson en boeren beachgolf tot archery tag en bubble football. Wij organiseren de leukste en meest sportieve activiteiten op het strand van Scheveningen!

Uitdagende groepsuitjes op het water

Met de groepen die niet van suiker zijn gemaakt, gaan wij graag in zee. Voor wie wat rustigere activiteiten op het water wilt kan bij ons terecht voor yoga op het water of een zeiltocht (met mogelijk een bbq aan boord wanneer niemand last gekregen heeft van zeeziekte). 

Ook kan je bij ons leren suppen, surfen en kiten. Wanneer je een activiteit wilt met meer snelheid en spanning kan je bij Flow Events terecht voor powerkiten en een powerboat.

Een actief uitje eindigen bij een beachclub?

Willen jullie liever rustige activiteiten willen doen waar alcoholische versnaperingen genuttigd kunnen worden? Of na een actief uitje even lekker bijkomen? Dan hebben wij ook nog verschillende opties! 

Zo bieden wij bier proeverijen aan en verschillende workshops om je lievelings cocktails en Gin Tonics zelf te leren maken (en op te drinken). Ook kunnen de voetjes van de vloer met onze silent disco’s!

Kortom, het leukste groepsuitje op het strand in Scheveningen, begint bij Flow Events!


Gezelligheidsdier

Henkie is een gezelligheidsdier. Houdt van mensen en krijgt iedereen mee met zijn leuke activiteiten.

Henk

Populaire activteiten


Image
Expeditie Robinson

Naar activiteit   

Stel je eigen flowevent samen

& Combineer je activiteit met: een andere activiteit, groep, of een locatie


 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.