Familie-uitje in Scheveningen

Familieuitje

Familie-uitjes Scheveningen

Een familie-uitje aan het strand van Scheveningen zorgt er weer voor dat families elkaar weer allemaal kunnen zien, want vooral in grote families lukt het niet altijd om elkaar regelmatig te ontmoeten. Maar ook in kleine families kan de behoefte bestaan eens buiten de gebruikelijke verjaardagen af te spreken. Hoeveel leuker is het om daar eens op een originele manier invulling aan te geven! Dit kan door een familie-uitje aan het strand van Scheveningen dat ook nog eens perfect georganiseerd is door Flow Events.

Familie-uitjes voor alle families

Flow Events heeft ervaring met dergelijke uitjes voor grote en kleine families. Voor elk gezelschap bedenken wij een passend programma met activiteiten voor jong en oud. Onze begeleiders weten met hun enthousiasme een luchtige sfeer te creëren waarvan iedereen vrolijk wordt. Ook de barbecue, aankleding, tenten en muziek nemen wij graag voor onze rekening. Informeer naar de mogelijkheden en geef de organisatie uit handen, dan kun je zelf lekker meedoen!

Er zijn allerlei activiteiten die wij organiseren die voor de hele familie zijn of u nou jong of oud bent, het maakt niks uit! U kunt bijvoorbeeld schilderen, zandsculpturen of yoga doen.

Spreken deze activiteiten jullie niet aan? Kijk dan eens naar alle activiteiten.

Familie-uitjes eet locaties

Flow Events bied meerdere superlocaties aan waar je na je actviteiten lekker kunt genieten van het weer met heerlijk eten en drinken!

De eerste locatie is Culpepper. Culpepper heeft een zeer sfeervol interieur en een mooi terras met ronde ligbanken waarin je je volledig kan afsluiten van de buitenwereld. Met de allerlekkerste pizza’s van het Zwarte Pad is zelfs onze Premier hier niet weg te slaan!

De volgende locatie is Barbarossa. Barbarossa is een zeer elegante strandtent met het uiterlijk en de sfeer van een ‘fancy’ restaurant. Het menu is geïnspireerd op de traditionele Mediterrane en Aziatische keuken.

Ook kunt u eten bij Indigo. Hier krijgt u een beetje het gevoel alsof u op vakantie bent en ervaart u het echte strandgevoel. Er is eten over de hele wereld dat gebasseerd is op de laatste trends. Alles is huisgemaakt en zelf ontwikkeld!

De een na laatste locatie is strandtent Naturel en wordt ook wel gezien als de parel van het Zwarte Pad en er wordt bij Naturel zo veel mogelijk gebruikgemaakt van diervriendelijke, biologische en/of scharrel producten.

De laatste locatie is Manta Beach. Manta beach is de nieuwste strandtent aan het Zwarte Pad in Scheveningen en voor speciale gelegenheden, zoals geheel verzorgde barbecues, bedrijfsuitjes, evenementen of bruiloften biedt Manta een privéterras aan.

Voor meer informatie, afbeeldingen en de exacte locatie moet u naar het kopje locaties gaan!

Populaire familie-uitjes

Als je zelf geen idee hebt welke activiteit je nou wilt kiezen, hebben wij hier onder de populairste familie-uitjes beschreven. Deze zijn Expeditie Robinson, sup en surfen, Cocktailworkshop en Graffiti workshop! Klik op de activiteit om meer informatie hierover te vinden.


 • Originele activiteiten
 • Geschikt voor jong en oud
 • Locatie naar keuze
Boek gelijk!

Familie-arrangement:

Familie-
arrangement:


Familie-uitje Activiteiten

Originele activiteiten


Familie-uitje Jong en Oud

Geschikt voor jong en oud


Meer info

  Familie-uitje Locatie

  Locatie naar keuze


  Meer info

  Strand

  Op het strand is alles beter.

  Daan

  We krijgen 5 / 5 Sterren, uit 21 recensies voor onze bedrijfsuitjes!

  Zij hadden een topevent:  Combineer je activiteit met: een andere activiteit, groep, of locatie


  Populaire activiteiten


  Image
  Expeditie Robinson

  Naar activiteit  

   
   

  Vraag direct een offerte op maat

   
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.