Suppen Scheveningen

Suppen

Suppen is ook in Nederland mogelijk. Natuurlijk is er een groot verschil in vergelijking tot suppen in andere gebieden in de wereld, maar dat neemt de lol niet weg. Daarom biedt Flow Events suppen in Scheveningen aan.

De kust aan het Zwarte Pad is zeker een bezoekje waard. Kom jij regelmatig in Scheveningen en lijkt suppen je wel een keertje leuk? Lees dan snel verder!

Suppen in Nederland

Zie jij jezelf al de langste en mooiste golfjes van de Scheveningse branding rijden? Maar denk je nog een lange weg te hebben voordat dit je gaat lukken? Dan heb je het mis! De instructeurs van Flow Events kunnen ervoor zorgen dat jij het suppen snel onder de knie hebt. Met de aangeleerde basiskennis kan jij al een hele leuke dag beleven. 

Tijdens het suppen in Scheveningen zullen het niet zulke golven zijn als in Australië of Hawaii, maar dat weerhoudt ons er niet van om alsnog met een plank de zee in te gaan! Deze sport komt oorspronkelijk uit Hawaii en is daar de tegenhanger van het intense surfen.

Suppen staat voor Stand Up Paddling, en dat is precies wat het is. Je staat op een board en peddelt rustig het water over. Heel relaxt, maar toch is het moeilijker dan het lijkt. Je moet continu je evenwicht behouden en op zee kan dat nog wel eens lastig zijn. Goed voor je core is het zeker!

Leren suppen Scheveningen

Bij Flow Events kun jij leren suppen in Scheveningen. Heb jij weleens suppers voorbij zien varen? Suppen is de laatste jaren ook in de Nederlandse cultuur in opmars gekomen en geïntegreerd. Op alle plassen, rivieren of wateren in Nederland zijn suppers te vinden.

Hoe gaaf is het als jij kan leren suppen aan de kust langs het Zwarte Pad van Scheveningen. Flow Events leert je graag suppen! Onze instructeurs hebben al van jong tot oud, ervaren en onervaren opgeleid. Twijfel dus niet en kom vooral een keer suppen.

Wij leren je in mum van tijd alle ins & outs van het wave suppen. Voor je het weet sta je minutenlang op een golf! Onze enthousiaste en ervaren instructeurs maken jou in 4 levels van nitwit tot pro:

  • Level 1: kennis over het supboard, balans op het board en techniek van het peddelen.
  • Level 2: blijven staan op een iets wildere zee, inpeddelen over golfjes, snel draaien met je sup en rijden van kleine golfjes.
  • Level 3: lezen van de golven, nieuwe boards proberen, rijden op grote golven en turns maken in de golven.
  • Level 4: tijd om de hoogte in te gaan: tijd voor foil suppen! 

Deze 4 levels zijn de aanpak van Flow Events om jou te leren suppen van niets tot een ervaren pro. Klinkt dit aangenaam om eens uit te proberen? Onze instructeurs staan te trappelen om jou het sportieve suppen aan te leren!

Suppen in Scheveningen

Bij Flow Events leer je de basisprincipes aan van een top surfer en lifeguard. Veiliger kan niet! En maak je geen zorgen over het koude water, wij hebben wetsuits om jou warm te houden. Of als het lekker weer is in je bikini of zwembroek, probeer dan niet in het water te vallen!

Flow events is een van de enige evenementenbureaus in Nederland die deze speciale workshop mag en kan aanbieden! Nu vraag jij je vast af waarom je voor suppen bij Flow Events moet kiezen? Die vraag kunnen wij duidelijk voor je beantwoorden.

Flow Events biedt suppen aan bij de strandtenten aan het Zwarte Pad. Deze strandtenten staan bekend om de gezelligheid en de rust die het suppen met zich mee brengt. Je kunt hier gerust suppen zonder bang te hoeven zijn voor een dichtbevolkte zee met suppers. Dat is eens genieten!

Suppen huren Scheveningen

Flow Events biedt zowel lessen als vrij suppen aan. Wil jij suppen huren in Scheveningen? Dan ben jij bij Flow Events aan het juiste adres. Suppen kan nu vanaf €25 per persoon voor 1 a 2 uur suppen.

Het huren van wetsuits is hierbij inbegrepen. Kom vooral een keer met je collega’s, vrienden of familie suppen. Wij zijn blij om jullie te mogen verwelkomen!

Suppen Scheveningen met Flow Events

Zie jij het suppen wel zitten? Boek dan één of meerdere suplessen bij ons! Je kunt een privéles boeken, maar als je 5 vrienden optrommelt die mee doen, ben je goedkoper uit per persoon. Boek je een les voor een groep van 10 personen of meer?

Dan bepaal jij bij welke strandtent de suples plaatsvindt. Daarbij heeft elke strandtent zijn eigen unieke kenmerken, zoals een afgelegen locatie, heerlijke houtoven pizza’s of in alle rust genieten van een biologische lunch. Kies zelf uit een van onze suplocaties.

Suppen is het beste en leukste om te doen als vriendenuitje, vrijgezellenuitje, teamuitje of thema-uitje. Informeer gerust naar alle mogelijkheden, Flow Events is flexibel!


  • Vanaf €25,- per persoon
  • Minimaal 6 personen
  • Duur 1 tot 2 uur
  • Huren van wetsuits bij de prijs inbegrepen
Boeken
 

We krijgen 5 / 5 Sterren, uit 21 recensies voor onze bedrijfsuitjes!

Zij hadden een topevent:Combineer je activiteit met: een andere activiteit, groep, of locatie


Populaire activiteiten


Image
Expeditie Robinson

Naar activiteit  

 
 

Vraag direct een offerte op maat

 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.