Suppen Scheveningen

Suppen

Suppen is ook in Nederland mogelijk. Natuurlijk is er een groot verschil in vergelijking tot suppen in andere gebieden in de wereld, maar dat neemt de lol niet weg. Daarom biedt Flow Events suppen in Scheveningen aan.

De kust aan het Zwarte Pad is zeker een bezoekje waard. Kom jij regelmatig in Scheveningen en lijkt suppen je wel een keertje leuk? Lees dan snel verder!

Suppen in Nederland

Zie jij jezelf al de langste en mooiste golfjes van de Scheveningse branding rijden? Maar denk je nog een lange weg te hebben voordat dit je gaat lukken? Dan heb je het mis! De instructeurs van Flow Events kunnen ervoor zorgen dat jij het suppen snel onder de knie hebt. Met de aangeleerde basiskennis kan jij al een hele leuke dag beleven. 

Tijdens het suppen in Scheveningen zullen het niet zulke golven zijn als in Australië of Hawaii, maar dat weerhoudt ons er niet van om alsnog met een plank de zee in te gaan! Deze sport komt oorspronkelijk uit Hawaii en is daar de tegenhanger van het intense surfen.

Suppen staat voor Stand Up Paddling, en dat is precies wat het is. Je staat op een board en peddelt rustig het water over. Heel relaxt, maar toch is het moeilijker dan het lijkt. Je moet continu je evenwicht behouden en op zee kan dat nog wel eens lastig zijn. Goed voor je core is het zeker!

Leren suppen Scheveningen

Bij Flow Events kun jij leren suppen in Scheveningen. Heb jij weleens suppers voorbij zien varen? Suppen is de laatste jaren ook in de Nederlandse cultuur in opmars gekomen en geïntegreerd. Op alle plassen, rivieren of wateren in Nederland zijn suppers te vinden.

Hoe gaaf is het als jij kan leren suppen aan de kust langs het Zwarte Pad van Scheveningen. Flow Events leert je graag suppen! Onze instructeurs hebben al van jong tot oud, ervaren en onervaren opgeleid. Twijfel dus niet en kom vooral een keer suppen.

Suppen in Scheveningen

Bij Flow Events leer je de basisprincipes aan van een top surfer en lifeguard. Veiliger kan niet! En maak je geen zorgen over het koude water, wij hebben wetsuits om jou warm te houden. Of als het lekker weer is in je bikini of zwembroek, probeer dan niet in het water te vallen!

Flow Events biedt suppen aan bij de strandtenten aan het Zwarte Pad. Deze strandtenten staan bekend om de gezelligheid en de rust die het suppen met zich mee brengt. Je kunt hier gerust suppen zonder bang te hoeven zijn voor een dichtbevolkte zee met suppers. Dat is eens genieten!

Suppen kan je doen bij een van onze unieke locaties! Elke strandtent zijn eigen unieke kenmerken, zoals een afgelegen locatie, heerlijke houtoven pizza’s of in alle rust genieten van een biologische lunch. Kies zelf uit een van onze suplocaties.

Suppen is het beste en leukste om te doen als vriendenuitje, vrijgezellenuitje, teamuitje of thema-uitje. Informeer gerust naar alle mogelijkheden, Flow Events is flexibel!


  • €30,- p.p. excl. BTW
  • Meer dan 100 personen? Vraag een offerte op maat!
  • Duur 1 tot 2 uur
  • Duur: 1,5 tot 2 uur
  • Wetsuit huur inbegrepen
  • Al onze prijzen zijn per persoon en exclusief 21% btw
Boeken
 

We krijgen 5 / 5 Sterren, uit 21 recensies voor onze bedrijfsuitjes!

Zij hadden een topevent:Combineer je activiteit met: een andere activiteit, groep, of locatie


Populaire activiteiten


Image
Expeditie Robinson

Naar activiteit  

 
 

Vraag direct een offerte op maat

 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.