Sup- en Surflessen in Scheveningen

Heb jij wel eens gesupt of gesurfd? Flow Events maakt van elk evenement een belevenis, en dus ook van jou sup- of surfles. Onze Sup- en Surf lessen worden aangeboden aan het strand in Scheveningen, ook wel het rustigste plekje van de Scheveningse branding genoemd. Onze ervaren instructeurs leren je binnen 1,5 uur de basis van suppen of surfen!

Surfschool Scheveningen

Bij Flow Events, surfschool Scheveningen, kun je voor allerlei activiteiten terecht. Wij staan vooral bekend om onze geliefde surfschool, waar menig mens een plezierige dag heeft beleefd.

Surfen is voor een ieder weggelegd. Dit kan door middel van een eenmalige ervaring of juist met regelmaat bij ons aan het Scheveningse strand. Niets is fijner dan surfen met vrienden of familie in het heerlijke zonnetje. Kom gerust eens kijken bij onze surfschool in Scheveningen!

Onze sup- en surflessen worden gegeven in zowel groepsverband als privé. De prijzen beginnen vanaf €25,- en daarbij is de huur van een wetsuit inbegrepen. 

Surfles Scheveningen

Naast vrij surfen, biedt Flow Events ook surflessen in Scheveningen aan. Bij Flow Events ben jij aan het juiste adres als jij wil leren surfen.

Onze ervaren en enthousiaste instructeurs helpen jou met het ontdekken van de surfsport: van het in je wetsuit hijsen tot het pakken van de eerste golf. En dit allemaal in de branding van het Zwarte Pad.

Wedden dat jij vaker wil surfen als jij eenmaal dat gevoel van rijden op de kracht van de zee hebt ervaren? Flow Events daagt je uit!

Ook als je al enige ervaring hebt op de surfplank, helpen wij je graag met het bijschaven van je techniek. De zee is namelijk geen dag hetzelfde. Geduld is een schone zaak in de surfsport, maar met de juiste tips & tricks kun jij net het verschil maken om dat aankomende, brekende golfje wél te pakken.

Suplessen Scheveningen

Naast surflessen in Scheveningen, biedt Flow Events ook suplessen aan. Heb jij al wel eens gesupt of een supper voorbij zien gaan? Ziet er best cool uit toch! Suppen ziet er heel simpel uit, maar is een hele sportieve en rustgevende activiteit op zee.

Sup langs de kust van het Zwarte Pad en ondervind zelf hoe gaaf het is. Misschien sta jij binnenkort wel op zo’n stoer sup board. Wij kunnen jou alvast een geheim verklappen: na één keer suppen, ben jij meteen verslaafd!

Sup- of surflessen Scheveningen met Flow Events

Bij Flow Events sup of surf je langs het Zwarte Pad. Het Zwarte Pad is het pareltje op sup- en surfgebied wat nog niet massaal ontdekt is, waardoor het erg rustig is in het water. En dat terwijl de golven net zo mooi zijn als bij het drukbevolkte havenhoofd.

De lessen van Flow Events worden gegeven vanuit één van onze zeven bevriende strandtenten van het Zwarte Pad. Waarom is dit voor jullie als surfers en suppers zo’n voordeel? Dat komt, omdat je op dit stukje strand de meeste gezelligheid vindt en tegelijkertijd de minste surfers aan het water. 

Surflessen voor groepen

Surfen kan je doen bij een van de te gekke strandtenten waar wij mee samenwerken! Willen jullie na de les in alle rust genieten van een biologische lunch, dan is de afgelegen strand Naturel dé spot voor jouw crew.

Of houden jullie toch meer van reuring, kleurrijk en houtje-touwtje-trendy: dan is de strandtent Indigo dé plek voor jullie. Voor een echte óverheerlijke steenoven pizza (die iedereen wel kan gebruiken na een surfsessie), kun je terecht bij onze vrienden van CulPepper.

Een volledig overzicht van onze sfeervolle, bevriende strandtenten vindt je hier

Suppen en surfen zijn perfect als bedrijfsuitje of als bedrijfsfeest, maar ook als vriendenuitje, vrijgezellenuitje of familie-uitje! Heb jij interesse om een keer te proeven aan het sup- en surfleven? Twijfel niet en meld je aan, wij hopen jullie snel te zien!

 

  • €30,- p.p. excl. BTW
  • Meer dan 100 personen? Vraag een offerte op maat!
  • Duur: 1,5 tot 2 uur
  • Wetsuit huur inbegrepen
  • Al onze prijzen zijn per persoon en exclusief 21% btw
Boeken
 

We krijgen 5 / 5 Sterren, uit 21 recensies voor onze bedrijfsuitjes!

Zij hadden een topevent:Combineer je activiteit met: een andere activiteit, groep, of locatie


Populaire activiteiten


Image
Expeditie Robinson

Naar activiteit  

 
 

Vraag direct een offerte op maat

 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.