Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje Scheveningen & omgeving

Ben jij op zoek naar het leukste bedrijfsuitje samen met je collega's? Dan ben je bij Flow Events aan het juiste adres! Kies voor een origineel bedrijfsuitje in Scheveningen bij Flow Events en kies uit wel meer dan 20 activiteiten!

Actieve bedrijfsuitjes Scheveningen

Tijdens een actief bedrijfsuitje aan het strand van Scheveningen is het samenwerken tussen de personeelsleden enorm belangrijk. Door een personeelsuitje buiten de gebruikelijke werksfeer te organiseren, zorg jij er ook voor dat de samenwerking op de werkvloer sterk verbeterd!

Samen sporten en actief bezig zijn tijdens een bedrijfsuitje aan het strand van Scheveningen versterkt alleen maar deze band. De bedrijfsuitjes die georganiseerd worden door Flow Events zijn voor iedereen van elke leeftijd.

Er kan precies voor elke groep een geslaagd bedrijfsuitje bedacht worden aan de hand van de wensen van jullie! In het 'activiteiten' overzicht kan jij precies vinden wat voor activiteiten er mogelijk zijn tijdens jullie bedrijfsuitje Scheveningen.

Bedrijfsuitje Scheveningen op maat

Flow Events organiseert jouw bedrijfsuitje Scheveningen op maat. Of het nu om sport, spel, barbecue of dans gaat, onze begeleiders zorgen ervoor dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft.

Tijdens een persoonlijke kennismaking bespreken we jullie wensen en voorkeuren en gaan dan vervolgens aan de slag. Wij bieden een gevarieerd programma van activiteiten waaraan iedereen kan meedoen.

Voorbeelden van een paar populaire activiteiten zijn Archery Tag, Beach volleybal en Expeditie Robinson. Welke activiteit jullie ook maar kiezen, ons energieke team zorgt voor een topuitje: goed georganiseerd én op een superlocatie!

Bedrijfsuitjes Scheveningen, keuze uit superlocaties

Wanneer jij kiest om bij Flow Events een bedrijfsuitje in Scheveningen te laten organiseren, bieden wij jou meerdere superlocaties aan. Bij deze locaties bieden we de mogelijkheid om na je activiteiten lekker te kunnen genieten van het weer. Dit allemaal in combinatie met heerlijk eten en drinken!

De eerste locatie is Culpepper. Culpepper heeft een zeer sfeervol interieur en een mooi terras met ronde ligbanken waarin je je volledig kan afsluiten van de buitenwereld. Met de allerlekkerste pizza’s van het Zwarte Pad in Scheveningen is zelfs onze Premier hier niet weg te slaan!

De volgende locatie is Barbarossa. Barbarossa is een zeer elegante strandtent met het uiterlijk en de sfeer van een ‘fancy’ restaurant. Het menu is geïnspireerd op de traditionele Mediterrane en Aziatische keuken.

Ook kunnen jullie eten bij Indigo. Hier krijg je een beetje het gevoel alsof je op vakantie bent en ervaar je het echte strandgevoel. Er is eten over de hele wereld dat gebaseerd is op de laatste trends. Alles is huisgemaakt en zelf ontwikkeld!

De een na laatste locatie is strandtent Naturel en wordt ook wel gezien als de parel van het Zwarte Pad in Scheveningen en er wordt bij Naturel zo veel mogelijk gebruikgemaakt van diervriendelijke, biologische en/of scharrel producten.

De laatste strandtent is Colorado Charlie. Een unieke en kleurrijke beach club met een heerlijk relaxte vibe waar iedereen zich thuis voelt. Everything is possible; lekkere happen, fijne tunes, toffe feesten en natuurlijk onze op maat gemaakte events.

Activiteiten bedenken: gave bedrijfsuitjes in Scheveningen

Zie jij jezelf al een potje boerenbeachgolf spelen met je collega’s? Of kan je niet wachten om die vervelende collega omver te beuken tijdens een hilarisch partijtje bubble football? Een goed georganiseerd bedrijfsuitje kun je aan Flow overlaten!

Of het nou gaat om teambuilding, een educatieve of culinaire workshop, een gezellig feestje óf een beetje van alles: bij Flow hebben we zo’n breed scala aan activiteiten en contacten dat we precies kunnen cheffen wat jij zoekt!

Graag overleggen we met jou de wensen, dan komen wij met één of meerdere mooie voorstellen. Wij hebben een heel overzicht met alle aangeboden activiteiten. Mis je iets in de lijst? Let us know: wij zijn altijd in voor nieuwe dingen!

Het leukste bedrijfsuitje Scheveningen, vind je bij Flow events!

Kortom, als je op zoek bent naar een leuk en actief bedrijfsuitje waar je ook nog kan kiezen uit echte superlocaties, kies dan voor een bedrijfsuitje Scheveningen van Flow Events!

Voor meer informatie, afbeeldingen en de exacte locatie kan je naar het kopje locaties gaan.


 • Activiteiten voor iedereen
 • Toplocatie
 • Heerlijk eten en drinken
Boek gelijk!

Bedrijfsuitje Scheveningen bij Flow:

Bedrijfs-
arrangement:


Bedrijfsuitje Scheveningen

Activiteiten voor iedereen


de beste locaties voor jullie bedrijfsuitje in Scheveningen

Toplocatie


Meer info

  Bedrijsuitje Scheveningen met heerlijk eten en drinken

  Heerlijk eten en drinken


  Meer info

  Aloha, ik ben Anouk

  Aloha, ik ben Anouk, de rechterhand van Den. Daarnaast doe ik ook veel achter de schermen. Als je me zoekt ben ik op het strand te vinden!

  Anouk

  We krijgen 5 / 5 Sterren, uit 21 recensies voor onze bedrijfsuitjes!

  Zij hadden een topevent:  Combineer je activiteit met: een andere activiteit, groep, of locatie


  Populaire activiteiten


  Image
  Expeditie Robinson

  Naar activiteit  

   
   

  Vraag direct een offerte op maat

   
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.