Bedrijfsuitje

De leukste strandactiviteiten in Scheveningen

Flow events biedt een gevarieerd pakket van strandactiviteiten in Scheveningen. Wij kunnen voor zowel kleine als grote groepen een programma op maat maken, inclusief passende drankjes, versnaperingen en maaltijden. Dus: ben jij van plan om een tof uitje te organiseren met je familie (inclusief opa & oma), vriendengroep, collega’s, voetbal team of leden van de borduurclub of vogelvereniging? Wij bieden activiteiten die passen bij ieders wensen!

Diverse strandactiviteiten zijn mogelijk!

Willen jullie het water in of juist op land blijven? (of een combinatie hiervan). De activiteiten in het water bestaan onder andere uit: surfen, kiten, (yoga)suppen, Big Sup en zeilen. De activiteiten waarbij de deelnemers géén nat pak halen (behalve dan van het zweet) zijn onder andere: expeditie Robinson, bootcamp, boksen, yoga, volleybal.... en nog veel meer!

Willen jullie de hersenen of juist de spieren gebruiken? Flow biedt een groot assortiment aan zowel fysieke als mentale activiteiten. Kraakt jouw groep graag het (creatieve) brein op puzzels en spellen, dan is bijvoorbeeld Expeditie Robinson iets voor jullie. Of zijn jullie eerder actieve teamplayers? Dan is een potje volleybal of bubbel voetbal misschien iets voor jullie!

Strandactiviteiten met een culinaire twist 

Willen jullie een culinaire twist? Flow organiseert verschillende culinaire workshops en proeverijen: van cocktailworkshop met lokale dranken tot pizza-uit-houtgestookte-oven-workshop. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wat voor sfeer en eten & drinken past bij jullie? Flow werkt samen met zeven strandtenten op het Zwarte Pad: dus voor ieder wat wils!

Naturel: Rustâhg..... heerlijk afgelegen en rustig. Een mooie strandtent zonder poespas met biologische gerechten.

Culpepper: zin in een écht goeie pizza? Dan moet je bij CulPepper zijn: vers en gloeiend heet uit de houtgestookte pizza oven!

Barbarossa: Waan jezelf in het mondaine Biarritz. Bij deze fancy beachclub zijn een flesje bubbels en een plateautje oesters de standaard.

Woosah: Culinaire happen, cocktails & craftbeer. Dit zou nog wel eens kunnen eindigen in een goed feestje tot diep in de nacht met DJ.

Indigo: heerlijk kleurrijk en houtje-touwtje-hippie-ish, gezegend met een kwalitatieve fusion keuken.

Manta: een sfeervolle strandtent voor jong en oud. Met een privé terras voor jullie groep!

Panama Beach: chillen tussen het “riet & rotan” in een rustgevende bohemien sfeer.

Bij alle strandtenten kunnen wij ook een barbecue arrangement voor jullie samenstellen. En ben je met een echt grote groep mensen? Dan kun je zelfs je eigen Foodtruck Market laten optrommelen door ons.


  • Activiteiten voor iedereen
  • Toplocatie
  • Heerlijk eten en drinken
Boek gelijk!
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder

Aloha, ik ben Anouk

Aloha, ik ben Anouk, de rechterhand van Den. Daarnaast doe ik ook veel achter de schermen. Als je me zoekt ben ik op het strand te vinden!

Anouk

We krijgen 5 / 5 Sterren, uit 21 recensies voor onze bedrijfsuitjes!

Zij hadden een topevent:Combineer je activiteit met: een andere activiteit, groep, of locatie


Populaire activiteiten


Image
Expeditie Robinson

Naar activiteit  

 
 

Vraag direct een offerte op maat

 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.