Een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Scheveningen

 

Op zoek naar een origineel en avontuurlijk vrijgezellenfeest in Scheveningen? Ben jij degene die de organisatie van een vrijgezellenfeestje op zich heeft genomen?

Good luck! Dat kan best nog wel eens ingewikkeld zijn. Met bff’s met gluten-lactose-en-alcohol intoleranties, een zwager die zijn been in het gips heeft en schoonzussen die liever geen zand tussen hun tenen hebben....

Dan is Flow to the rescue! Wij organiseren jouw vrijgezellenfeest in Scheveningen op maat, waar iedereen het naar zijn zin heeft en waar overal een oplossing voor is. 

Wij weten als geen ander daar elke keer iets bijzonders van te maken. Natuurlijk horen we graag wat je eigen ideeën zijn. Daarna komen wij met creatieve voorstellen, zodat je wat te kiezen hebt. We zorgen voor een onvergetelijke dag voor zowel kleine als grote groepen!

Waarom jouw vrijgezellenfeest in Scheveningen?

Het uitje móét aan de Scheveningse kust georganiseerd worden. Waarom? Wij hebben namelijk nog nooit iemand gezien die na een stranddagje niet vrolijk naar huis ging! De enige manier waarop mensen niet vrolijk van het strand af stappen is, omdat ze naar huis moesten en niet langer konden blijven.

Met een actief vrijgezellenfeest aan het strand van Scheveningen maken wij het iedereen naar zijn of haar zin. Onze begeleiders weten met hun enthousiasme een vrolijke sfeer te creëren. Daarnaast beschik je gelijk over een unieke locatie.

Veel aanstaande bruiden en bruidegoms kijken dankbaar terug op een bijzonder evenement, voorafgaand aan hun huwelijk. Wij dragen daar met onze top organisatie graag een steentje aan bij. Met ons ruime assortiment van meer dan 20+ activiteiten weten we voor iedereen wel passende activiteiten te vinden. Kortom, voor jouw onvergetelijk vrijgezellenfeest in Scheveningen, kom je naar Flow Events!

Een vrijgezellenfeest in Scheveningen met keuze uit 20+ activiteiten

Wij bieden diverse vrijgezellenfeest activiteiten en beach games aan om er een geslaagde vrijgezellenuitje van te maken aan het strand van Scheveningen. Voor een compleet overzicht van alle activiteiten, kan je klikken op de link of door naar het overzicht van alle activiteiten te gaan gaan!

Er zijn genoeg vrijgezellen activiteiten mogelijk om er een geslaagde vrijgezellenuitje van te maken aan het strand van Scheveningen. De meeste groepen vinden het leukst om als vrijgezellenuitje aan het strand mee te doen met de activiteiten: Workshop cocktail shaken, bierproeverij en Gin en tonic workshop. Zo maak jij een eigen cocktail en geniet je lekker van het uitzicht op het strand. Ga hiervoor nog eerst de strijd met elkaar aan tijdens een potje Archery tag of Bubble voetbal!

Leuke wateractiviteiten voor een vrijgezellenfeest

Is de aanstaande bruid of bruidegom dol op zee en strand (of juist niet, want een beetje pesten hoort erbij toch?), dan ben je bij Flow aan het juiste adres om jouw vriend of vriendin te verrassen met een onvergetelijk vrijgezellenfeestje.

Graag overleggen we met jou wat de wensen zijn. Het is uiteraard jullie vrijgezellenfeest dus willen jullie surfen, suppen of misschien met z’n allen op onze mega grote Big Sup een klein feestje bouwen?

Willen jullie een vrijgezellenfeest in Scheveningen met meer actie? Dan is een razendsnel ritje in onze rib speedboot misschien wat voor jullie. Met 80 km per uur over de golven vliegen: dan valt het huwelijksbootje alleen maar mee!

Leuke strandactiviteiten voor een vrijgezellenfeest

Of willen jullie liever geen nat pak halen? Wil je de aanstaande nog goed te grazen nemen bij jullie uitje in Scheveningen? Ga dan beachrugbyen, Expeditie Robinson en archery tag spelen.

Hierdoor gaat de aanstaande goed nadenken over zijn/haar acties omdat ze anders goed terug gepakt kunnen worden. Dan krijgen ze een voorproefje van wat ze de komende jaren kunnen verwachten.

Overige aan te raden leuke activiteiten!

Wil je een uitje dat de aanstaande iets meer voorbereid op de toekomst? Doe dan een van onze workshops. Ga salsa dansen zodat ze voorbereid zijn op hun eerste dans of leer alcoholische drankjes mixen. Tijdens het genieten van het uitzicht op de zee, kan iedereen weer op rust komen met een lekker drankje na een zware dag. 

Verhoog de creativiteit door het uitje wat kunstzinniger te maken. Ga met zijn alle aan de slag om de mooiste zandsculpturen en schilderijen te voorschijn te toveren. Een spotprent/sculptuur van de aanstaande is natuurlijk ook een van de opties.

Vrijgezellenfeest met arrangementen

Om het vrijgezellenfeest goed af te sluiten, of het begin van het einde goed te beginnen moet er natuurlijk een happie gegeten worden. Voor elke aanstaande bruid en bruidegom hebben wij wat wils. Zo werkt Flow Events samen met verschillende beachclubs in Scheveningen rondom Het Zwarte Pad.

Culpepper

Hier heb je een sfeervol interieur en lekkere ligbanken op het terras waarmee de groep zich kan afsluiten van de rest.

Bij Culpepper kan je goed terecht voor zelfgebakken pizza’s van lokale en biologische producten. Wanneer je liever wat anders wilt hebben ze nog een uitgebreide kaart en voor groepen kan de BBQ ook aangestoken worden.

Barbarossa

Er zijn werkpaarden en luxepaarden. Barbarossa is duidelijk voor de luxepaarden. Een elegante beachclub met de look en feel van een ‘fancy’ restaurant. Perfect voor de aanstaande die helemaal fan is van de Mediterrane en Aziatische keuken.

Indigo

Indigo heeft een bohemische en hippische vibe alsof je aan de hippie kant van Ibiza zit. 

De keuken van Indigo is een mengelmoes van de verschillende wereldkeukens. Voor ieder wat wils dus. Ook wordt alles zelfgemaakt met een focus op de laatste foodtrends. (Ook perfect voor de foodies in jou groep.)

Whoosah

Whoosah is in de afgelopen jaren meerdere keren uitgeroepen tot beste strandtent van het jaar. Whoosah heeft een stoere en kleurrijke vibe. Wat heel goed aansluit bij onze graffiti workshop

Whoosah heeft een internationale keuken met veel Aziatische invloeden. Maar wanneer je niet kan kiezen, omdat het er allemaal heerlijk uit ziet hebben ze ook een combo plank met een beetje van alles.

Naturel

Naturel is een compleet witte beachclub en ligt wat meer afgelegen dan de andere. Perfect voor de aanstaande die wat meer van rust houd, die bijvoorbeeld ook hun trouwdag wat intiemer vieren.

Naturel probeert zijn keuken zo natuurlijk, vers en eerlijk mogelijk te houden. Verder is de keuken internationaal en hebben ze voor groepen andere mogelijkheden.

Colorado Charlie

Colorado Charlie is een unieke en kleurrijke beach club met een heerlijk relaxte vibe waar iedereen zich thuis voelt. Everything is possible; lekkere happen, fijne tunes, toffe feesten en natuurlijk onze op maat gemaakte events.

Colorado Charlie is expert in het organiseren van de gekste feesten op het Zwarte Pad, van Techno, tot House maar ook Disco, Soul, noem maar op!

Waan je op een festival bij Colorado Charlie!

Panama Beach

Is een uitstekende plek voor een uitje in Scheveningen. Er heerst een ongedwongen sfeer en daardoor voelt iedereen zich daar op zijn gemak.

Panama Beach heeft een internationale keuken die uitgebalanceerd is en samenkomt op de kaart.

Iets extra regelen voor de vrijgezellen? Dat kan!

Natuurlijk is het bij Flow Events mogelijk om, indien gewenst, de vrijgezel nog even extra in the picture te zetten! Tijdens de activiteiten of het diner, werken wij hier natuurlijk graag aan mee! Een vrijgezellenfeest in Scheveningen, vier je bij Flow!

Vrijgezellen-
uitje

 • Creatief programma
 • Zelf gekozen locatie
 • Onvergetelijke herinnering
Boek gelijk!

Vrijgezellen-
arrangement:

Vrijgezellenfeest bij Flow:


Vrijgezellenfeest Scheveningen met creatief programma

Creatief programma


Vrijgezellenfeest Scheveningen op zelf gekozen locatie

Zelf gekozen locatie


Meer info

  Vrijgezellenfeest Scheveningen bij Flow Events voor een onvergetelijke herinnering

  Onvergetelijke herinnering


  Meer info

  Vrij

  Ey! Mijn naam is Caspar. Op het strand zijn is vrij zijn.

  Caspar

  We krijgen 5 / 5 Sterren, uit 21 recensies voor onze bedrijfsuitjes!

  Zij hadden een topevent:  Combineer je activiteit met: een andere activiteit, groep, of locatie


  Populaire activiteiten


  Image
  Expeditie Robinson

  Naar activiteit  

   
   

  Vraag direct een offerte op maat

   
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.