Cocktailworkshop Scheveningen

Cocktail-
workshop

Tijdens een cocktailworkshop in Scheveningen staat de zon hoog in de hemel, je voeten heerlijk in het zand en de zoute lucht van de zee streelt langzaam de haren, de zomerse deuntjes gallen uit de speakers… het plaatje lijkt compleet, maar er mist iets: Een ijskoude cocktail in de hand! Flow Events helpt je met deze workshop de lekkerste cocktails te maken voor het zomerse weer. Eerlijk is eerlijk, wat is nou leuker dan samen met jouw vrienden of collega's dé perfecte cocktail te maken. En dit allemaal in combinatie met een top locatie aan het stand! Drink jijzelf of iemand uit je omgeving geen alcohol? Geen probleem, bij ons zijn virgin/alchoholvrije cocktails ook mogelijk! Boek nu jouw cocktailworkshop in Scheveningen en ervaar het zelf. 

Waarom een cocktailworkshop Scheveningen bij Flow Events?

Door een team van ervaren cocktailshakers worden je de fijne kneepjes van het vak bijgebracht. Na onze cocktailworkshop in Scheveningen, ben jij een expert in cocktails maken! Voortaan steel jij de show bij je vrienden door met flessen te gooien en de lekkerste cocktails voor te schotelen. Leer hoe je jouw favoriete cocktail maakt of bedenk een compleet nieuwe! Zo gek als jij het kan verzinnen, zo gek kunnen wij het maken, ga los! Kom daarom nu meedoen met de cocktailworkshop als bedrijf of groepsuitje. Daarnaast is onze cocktailworkshop ook ideaal als vrijgezellenuitje!

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw evenement? We werken samen met de mooiste strandtenten van Scheveningen. Weg uit de drukte van de boulevard, ligt het Zwarte Pad, met toffe strandtenten zoals Indigo en Barbarossa. Gemakkelijk te parkeren en vlakbij de tram! Bekijk ze hier!


  • 10 – 20 pers. €30
  • 20 – 30 pers. €25
  • 30 – 50 pers. €22,50
  • 50 + pers. €20
  • Meer dan 100 personen? Vraag een offerte op maat!
  • Duur: 1 tot 1,5 uur
  • Virgin Cocktails zijn ook mogelijk
  • Al onze prijzen zijn per persoon en exclusief 21% btw
Boeken
 

We krijgen 5 / 5 Sterren, uit 21 recensies voor onze bedrijfsuitjes!

Zij hadden een topevent:Combineer je activiteit met: een andere activiteit, groep, of locatie


Populaire activiteiten


Image
Expeditie Robinson

Naar activiteit  

 
 

Vraag direct een offerte op maat

 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.