Vriendenuitje in Scheveningen 

Vriendenuitje

Als vrienden onder elkaar heb je altijd  wel zin in wat leuks! Wat is er dan beter dan een door Flow Events georganiseerd vriendenuitje aan het strand in Scheveningen. Flow Events stelt voor kleine en grote groepen een origineel en actief programma samen waarin sport en spel een belangrijk aandeel hebben. Het meeste verzinnen en maken we zelf. Een unieke aanpak dus, passend binnen elk budget.

Vriedenuitje programma op maat

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? In een persoonlijk gesprek lichten wij deze graag toe. Voordat het vriendenuitje van start gaat wordt er  een programma op maat gemaakt dat gebaseerd is op de uitgesproken voorkeuren, zodat er tijdens dit actief vriendenuitje in Scheveningen maximaal genoten kan worden. De hele organisatie nemen wij uit handen, wel zo makkelijk. Zo kan iedereen genieten van een bijzonder en actief vriendenuitje dat voor herhaling vatbaar is. Wie weet ontstaat er zo wel een mooie traditie!

Vriendenuitje populaire activiteiten

Er zijn een tal van activiviteiten mogelijk om er een geslaagde vriendenuitje van te maken aan het strand van Scheveningen. De meeste vriendengroepen vinden het leukst om als vriendenuitje aan het strand mee te doen met de activiteiten: Expeditie Robinson, CocktailworkshopSuppen en surfenBierproeverij en Powerkiten.

Ook voor kinderen kunnen wij de leukste kinderfeestjes regelen! Voor een compleet overzicht van alle activiteiten, kan je klikken op de link of door naar het overzicht van alle activiteiten te gaan gaan!


 • Unieke activiteiten
 • Zorgeloze voorbereiding
 • Succesvol evenement
Boek gelijk!

Vrienden-
arrangement:

Vrienden-arrangement:


Vriendenuitje Beach Volleybal

Unieke activiteiten


Vriendenuitje Team

Zorgeloze voorbereiding


Meer info

  Vriendenuitje Beach Activiteit

  Succesvol evenement


  Meer info
   

  We krijgen 5 / 5 Sterren, uit 21 recensies voor onze bedrijfsuitjes!

  Zij hadden een topevent:  Combineer je activiteit met: een andere activiteit, groep, of locatie


  Populaire activiteiten


  Image
  Expeditie Robinson

  Naar activiteit  

   
   

  Vraag direct een offerte op maat

   
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.