Leukste kinderfeestje Scheveningen, omgeving Den haag!

Ben jij misschien aan het zoeken voor het leukste kinderfeestje in Scheveningen? Kom dan jouw kinderfeest vieren bij Flow Events! Wij hebben verschillende activiteiten waarmee jij ervoor kan zorgen dat iedereen het volgend jaar nog over jouw verjaardag heeft!

We kunnen van alles organiseren voor de kinderen: een coole workshop, een sportieve activiteit, echt spannende dingen doen en niet te vergeten, lekker eten en drinken. We zorgen er in overleg met jou voor dat het een gaaf kinderfeestje wordt.

Een kinderfeestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes op het prachtige strand van Scheveningen om nooit meer te vergeten!

Kinderfeestje strand Scheveningen

Op het strand van Scheveningen organiseren wij een heel divers aanbod aan kinderfeestjes. Denk aan activiteiten op het strand zoals Expeditie Robinson, Archery tag, Bubble voetbal; en ook in het water zoals Surfen, Suppen, Bodyboarden en Skimboarden. Of hou jij meer van coole activiteiten op wielen? Dan kan zelfs BMX-en en Skaten op de mooiste boulevard van Nederland (Scheveningen)! 

Uiteraard kunnen wij meedenken over het eten en drinken voor jouw kinderfeest. Bijvoorbeeld bij een strandtent of een eigen georganiseerde BBQ. 

Willen jullie liever ergens in de bossen, dan bieden wij dit ook aan en maken we het voor alle kinderen gewoon mogelijk! Kortom, vier je jouw kinderfeestje bij Flow Events? Dan zijn er enorm veel mogelijkheden en activiteiten! 

Waarom je kinderfeestje bij Flow Events?

Leuke kinderfeestjes voor een hele groep. Wij organiseren een kinderfeestje op maat, dus neem contact met ons op, geef aan met hoeveel kids jullie zijn en hoe lang de activiteiten mogen duren, dan sturen wij jullie een offerte!

We bieden een fris aanbod van activiteiten, of het nu gaat om het maken van fruitsmoothies of surflessen en sup-lessen van onze gekwalificeerde instructeurs. Maak je echter geen zorgen als het water niet echt hun favoriet is, de activiteiten op waterbasis zijn zeker niet verplicht in de Flow kampen.

Jullie krijgen altijd een professionele instructeur uit ons Nederlands en Engels- sprekende team en die zal ervoor zorgen dat het kinderfeestje gegarandeerd hartstikke leuk wordt.

Staat de activiteit die jullie zoeken er niet bij? Geef het ook dan gewoon door, en wie weet kunnen wij wel iets leuks bedenken! Wil jij het leukste kinderfeestje in Den Haag? Dan kies je voor Flow Events!

Langer genieten dan één kinderfeestje Scheveningen?

Het kan zijn dat je zo enthousiast ben na een kinderfeestje Scheveningen dat je langer wilt genieten van alle activiteiten. Speciaal voor kinderen hebben we Flow Kids Summer Camp!

In Flow's seizoen van Kids Camps streven we naar een nieuwe benadering van de zomerkampen op Scheveningen. Wij zijn dus GEEN Surfcamp maar een leuk, levendig kamp dat voor iedereen geschikt is, ook als je geen echte waterrat bent. Leuke activiteiten ontworpen voor lokale en internationale kinderen van zes tot dertien jaar.

Vraag direct een offerte op maat aan
Kinderfeestje Scheveningen activiteiten:

Op het water

  • Surf Lessen
  • Sup Lessen

Land gebonden activiteiten

  • Skaten/carve
  • BMX
  • Powerkiten
  • Expeditie Robinson
  • 5-kamp
  • Archery tag
  • Bubble voetbal
  • Boogschieten
 
 

Niet gevonden wat je zocht?

Staat de activiteit die jullie zoeken er niet bij? Geef het ook dan gewoon door, en wie weet kunnen wij wel iets leuks bedenken!

Image

Kinderfeestjes in Scheveningen:

Bootcamp-
arrangement:


Een kinderfeestje op het strand van Scheveningen bij Flow Events

Op maat gemaakte kinderfeestjes


Kinderfeestje Scheveningen

Keuze uit verschillende activiteiten


Kinderfeestje Scheveningen strand met lekker eten en drinken

Eten & drinken kan ook geregeld worden

Gevarieerd trainings-
programma


Meer info