Powerkiten Scheveningen

Tijdens de groepsactiviteit Powerkiten op het Scheveningen strand ben je actief bezig en is het niet de bedoeling om hier aan mee te doen als je lekker rustig met je vlieger op het strand wilt staan!

Wat is powerkiten?

Vliegeren is actie! Één van de meest populaire sporten op het strand. Met de vlieger in de hand een stuk rennen hopen dat hij opstijgt is er niet meer bij. De kracht die vrijkomt bij het powerkiten kan er voor zorgen dat je behoorlijke sprongen kunt maken, kortom niet voor de softies.

Waarom powerkiten in Scheveningen?

Beginnend met een kleine kite, leer je de kite de baas te zijn. En heb je de flow te pakken? Dan neem je een maatje groter. Ben jij de nieuwe kantoor waaghals die grote sprongen maakt, of ben jij de technicus die zijn kite in loopings laat vliegen en weer terug? Powerkites zijn gemakkelijk te besturen en dus voor iedereen toegankelijk! En door de variëteit aan grootte van kites, krijgt ieder wat wils. Daarom is dit uitje perfect als vrienden, familie, vrijgezellen, thema en team-uitje. Ook is Powerkiten top om te doen tijdens een bedrijfsfeest of tijdens een bedrijfsuitje.

Andere activiteiten naast powerkiten in Scheveningen

Doe je liever een iets rustiger groepsuitje aan het strand van Scheveningen? Kijk dan eens naar één van onze andere activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor zandsculpturen waar het de bedoeling is om samen te denken en een creatief ontwerp te bouwen in het zand!

  • 10 – 20 pers. €30
  • 20 – 30 pers. €25
  • 30 – 50 pers. €22,50
  • 50 + pers. €20
  • Meer dan 100 personen? Vraag een offerte op maat!
  • Duur: 1 tot 1,5 uur
  • Moeilijkheidsgraad: makkelijk tot gemiddeld
Boeken
 

We krijgen 5 / 5 Sterren, uit 21 recensies voor onze bedrijfsuitjes!

Zij hadden een topevent:Combineer je activiteit met: een andere activiteit, groep, of locatie


Populaire activiteiten


Image
Expeditie Robinson

Naar activiteit  

 
 

Vraag direct een offerte op maat

 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.