Familie-uitje in Scheveningen

Familieuitje

Familie uitje Scheveningen

Een familie uitje aan het strand van Scheveningen zorgt er weer voor dat families elkaar weer allemaal kunnen zien, want vooral in grote families lukt het niet altijd om elkaar regelmatig te ontmoeten. Maar ook in kleine families kan de behoefte bestaan eens buiten de gebruikelijke verjaardagen af te spreken. Hoeveel leuker is het om daar eens op een originele manier invulling aan te geven! Dit kan door een familie uitje aan het strand van Scheveningen dat ook nog eens perfect georganiseerd is door Flow Events.

Familie uitjes op het strand voor jong & oud

Flow Events heeft ervaring met dergelijke uitjes voor grote en kleine families. Voor elk gezelschap bedenken wij een passend programma met activiteiten voor jong en oud. Onze begeleiders weten met hun enthousiasme een luchtige sfeer te creëren waarvan iedereen vrolijk wordt.

Ook de barbecue, aankleding, tenten en muziek nemen wij graag voor onze rekening. Informeer naar de mogelijkheden en geef de organisatie uit handen, dan kun je zelf lekker meedoen!

Er zijn allerlei activiteiten die wij organiseren die voor de hele familie zijn of u nou jong of oud bent, het maakt niks uit! Tijdens een familiedag is de kans groot dat er verschillende generaties meedoen aan de activiteiten. Daarom organiseren wij rustige activiteiten zoals schilderen, zandsculpturen of yoga waar ook Opa en Oma met gemak mee kunnen doen!

Daarnaast beschikken we ook over activiteiten voor bijvoorbeeld de kleinere kinderen, die liever niet stil willen zitten tijdens het familie uitje. Benieuwd welke combinatie van activiteiten voor jullie familie uitje mogelijk is? Kijk dan eens naar alle activiteiten. Er is voor elk wel wat wils! Welke activiteiten gaan jullie doen?

Familie uitje Scheveningen eetlocaties

Flow Events biedt meerdere superlocaties aan waar je na je activiteiten lekker kunt genieten van het weer met heerlijk eten en drinken!

De eerste locatie is Culpepper. Culpepper heeft een zeer sfeervol interieur en een mooi terras met ronde ligbanken waarin je je volledig kan afsluiten van de buitenwereld. Met de allerlekkerste pizza’s van het Zwarte Pad is zelfs onze Premier hier niet weg te slaan!

De volgende locatie is Barbarossa. Barbarossa is een zeer elegante strandtent met het uiterlijk en de sfeer van een ‘fancy’ restaurant. Het menu is geïnspireerd op de traditionele Mediterrane en Aziatische keuken.

Ook kun je eten bij Indigo. Hier krijg je een beetje het gevoel alsof je op vakantie ben en ervaar je het echte strandgevoel. Er is eten over de hele wereld dat gebaseerd is op de laatste trends. Alles is huisgemaakt en zelf ontwikkeld!

De een na laatste locatie is strandtent Naturel en wordt ook wel gezien als de parel van het Zwarte Pad en er wordt bij Naturel zo veel mogelijk gebruikgemaakt van diervriendelijke, biologische en/of scharrel producten.

De laatste strandtent is Colorado Charlie. Een unieke en kleurrijke beach club met een heerlijk relaxte vibe waar iedereen zich thuis voelt. Everything is possible; lekkere happen, fijne tunes, toffe feesten en natuurlijk onze op maat gemaakte events.

Voor meer informatie, afbeeldingen en de exacte locatie moet u naar het kopje locaties gaan!

Populaire familie-uitjes

Bij Flow Events plan je de beste familie uitjes voor op het strand! Welke leuke activiteiten kiezen jullie voor jouw familie uitje?

Als je zelf geen idee hebt welke activiteit je nou wilt kiezen, hebben wij hieronder de populairste familie uitjes beschreven. Dit zijn Expeditie Robinson, sup en surfen, Cocktail workshop en Graffiti workshop! Klik op de activiteit om meer informatie hierover te vinden.

Neem contact op en dan zien we jullie hier gauw op het strand van Scheveningen, Den Haag.


 • Originele activiteiten
 • Geschikt voor jong en oud
 • Locatie naar keuze
Boek gelijk!

Familie-arrangement:

Familie-
arrangement:


Familie uitje Scheveningen met orginiele activiteiten

Originele activiteiten


Familie uitje Scheveningen voor jong en oud!

Geschikt voor jong en oud


Meer info

  Een familie uitje in Scheveningen met locaties naar keuze

  Locatie naar keuze


  Meer info

  Strand

  Op het strand is alles beter.

  Daan

  We krijgen 5 / 5 Sterren, uit 21 recensies voor onze bedrijfsuitjes!

  Zij hadden een topevent:  Combineer je activiteit met: een andere activiteit, groep, of locatie


  Populaire activiteiten


  Image
  Expeditie Robinson

  Naar activiteit  

   
   

  Vraag direct een offerte op maat

   
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.