Expeditie Robinson Scheveningen strand

Expeditie Robinson

Wat is er nou beter dan als groepsuitje Expeditie Robinson te doen! Jaarlijks trekt Expeditie Robinson in September torenhoge kijkcijfers. 16 tot 20 deelnemers die via verschillende proeven zo lang mogelijk op het eiland willen blijven zitten. Ben jij nou één van die mensen die ieder jaar weer naar Expeditie Robinson uitkijkt tot het volgende seizoen begint? Dan heb je nu de kans om zelf mee te doen met Expeditie Robinson!

Bij Flow Events bieden wij 8 verschillende proeven aan die je samen met je team moet doorstaan. TEAMBUILDING is de enige manier om te winnen. Leuke uitdagende opdrachten zoals  een bamboe toren maken, een water parcours afleggen en een teamvlag ontwerpen die je collega’s of vrienden dichter bij elkaar brengen. Dit is je kans om al je collega’s of vrienden eens te laten zien wat voor skills je hebt tijdens een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een vriendenuitje, maar is ook perfect als Teamuitje, thema-uitje of familie-uitje

Zijn jullie altijd zo trots dat de samenwerking zo goed verloopt, stel het dan nu op de proef! Schrijf je in en bewijs dat jullie de ECHTE Robinson zijn!

Prijs is inclusief een prijsuitreiking voor het beste team.


  • Vanaf €15,- per persoon
  • Minimaal 10 en maximaal 500 personen
  • Duur: 1,5 tot 2 uur
  • Moeilijkheidsgraad: makkelijk tot uitdagend
Boeken
 

We krijgen 5 / 5 Sterren, uit 21 recensies voor onze bedrijfsuitjes!

Zij hadden een topevent:Combineer je activiteit met: een andere activiteit, groep, of locatie


Populaire activiteiten


Image
Expeditie Robinson

Naar activiteit  

 
 
 
 

Vraag direct een offerte op maat

 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.