Expeditie Robinson Scheveningen strand

Expeditie Robinson Scheveningen, één van de leukste groepsuitjes om samen te doen! Jaarlijks trekt Expeditie Robinson in september torenhoge kijkcijfers. Er zijn 16 tot 20 deelnemers die via verschillende proeven zo lang mogelijk op het eiland willen blijven zitten. Ben jij nou één van die mensen die ieder jaar weer naar Expeditie Robinson uitkijkt tot het volgende seizoen begint? Dan heb je nu de kans om zelf mee te doen met Expeditie Robinson Scheveningen!

Wat is Expeditie Robinson Scheveningen?


Bij Expeditie Robinson Scheveningen bieden wij 7 verschillende proeven aan die je samen met je team moet doorstaan. TEAMBUILDING is de enige manier om te winnen. De verschillende Expeditie Robinson proeven zijn:
Proef 1: Teamvlag maken van graffiti
Proef 2: Katapult schieten
Proef 3: Bamboetoren bouwen
Proef 4: Levend 3-op-een-rij
Proef 5: Waterparcours en vuur maken
Proef 6: Lettergame
Proef 7: Touwtrekken

Expeditie Robinhood:

Voor een meerprijs van 5,- per persoon is het mogelijk om Archery Tag toe te voegen als Proef 8, de totale duur van de Expeditie Robinhood is 2 uur. 
 
Vanaf 20 personen is de prijsuitreiking voor het beste team inbegrepen! Kom je met minder personen, maar wil je toch graag een prijsuitreiking? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
 
Locatie Expeditie Robinson

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw evenement? We werken samen met de mooiste strandtenten van Scheveningen. Weg uit de drukte van de boulevard, ligt het Zwarte Pad, met toffe strandtenten zoals Indigo en Barbarossa. Gemakkelijk te parkeren en vlakbij de tram! Bekijk ze hier!
 

Expeditie Robinson is perfect voor een groepsuitje

Dit is je kans om al je collega’s of vrienden eens te laten zien wat voor skills je hebt tijdens een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een vriendenuitje. Daarnaast is Expeditie Robinson ook perfect uit te voeren als Teamuitje, thema-uitje, familie-uitje of kinderfeestje! Afhankelijk van jullie eigen wensen kan Expeditie Robinson afgestemd worden. Hierdoor is de activiteit geschikt voor alle leeftijden!

Expeditie Robinson = goed samenwerken!

Zijn jullie altijd zo trots dat de samenwerking zo goed verloopt? Stel het dan nu op de proef! Schrijf je in voor Expeditie Robinson Scheveningen en bewijs dat jullie de ECHTE Robinson zijn!

Expeditie Robinson


  • 10 – 20 pers. €30
  • 20 – 30 pers. €25
  • 30 – 50 pers. €22,50
  • 50 + pers. €20
  • Meer dan 100 personen? Vraag een offerte op maat!
  • Duur: 1 tot 1,5 uur
  • Moeilijkheidsgraad: makkelijk tot uitdagend
  • Al onze prijzen zijn per persoon en exclusief 21% btw
Boeken
 

We krijgen 5 / 5 Sterren, uit 21 recensies voor onze bedrijfsuitjes!

Zij hadden een topevent:Combineer je activiteit met: een andere activiteit, groep, of locatie


Populaire activiteiten


Image
Expeditie Robinson

Naar activiteit  

 
 

Vraag direct een offerte op maat

 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.