Archery Tag in Scheveningen

Archery tag

Flow Events organiseert een geweldige groepsuitje, namelijk Archery Tag! Maak je nu klaar voor de ultieme tweestrijd! Trefbal meets boogschieten! In dit intense en actieve spel aan Scheveningen strand worden jullie over twee of meer teams verdeeld en is het de bedoeling om het andere team zo snel mogelijk af te krijgen. Dit keer echter niet door met een bal te gooien maar met pijl en boog! Dus zoek je team op, verzamel pijlen, zoek dekking, richten en… VUUR!

Dit is je kans om al je collega’s of vrienden eens te laten zien wat voor skills je hebt tijdens een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een vriendenuitje. Bij Archery Tag ga je boogschieten zonder dat je blauwe plekken krijgt, omdat er bij Archery Tag zachte kussentjes op de pijlen gezet worden zodat ze geen pijn doen.

Voor de veiligheid krijgt iedereen een masker op. Kortom een en al spanning en adrenaline tijdens dit geweldige groepsuitje aan scheveningen strand! Archery Tag is voor jong en oud, de sportieve en minder sportieve onder ons. Werkelijk IEDEREEN kan meedoen! Kortom het ideale bedrijfs- of vriendenuitje.

Ook hebben we hele leuke activiteiten voor kinderen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een kinderfeestje! Archery tag is ook geweldig om te doen als vrijgezellen uitje, teamuitje of thema-uitje!

Vanaf 20 personen is er een prijsuitreiking inbegrepen in de prijs.

Voor 2,50 extra kan je Archery Tag combineren met Bubble Football! De helft van de tijd ga je dan rollen in een Bubble en dan andere helft lekker schieten op elkaar!
Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!


  • 10-20 pers. €30
  • 20-30 pers. €25
  • 30-50 pers. €22,50
  • 50+ pers. €20
  • Meer dan 100 personen? Vraag een offerte op maat!
  • Duur: 1 tot 1,5 uur
  • Al onze prijzen zijn per persoon en exclusief 21% btw
Boeken
 

We krijgen 5 / 5 Sterren, uit 21 recensies voor onze bedrijfsuitjes!

Zij hadden een topevent:Combineer je activiteit met: een andere activiteit, groep, of locatie


Populaire activiteiten


Image
Expeditie Robinson

Naar activiteit  

 
 

Vraag direct een offerte op maat

 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.