Kinderfeestjes

Waarom Flow?

Wij organiseren een heel divers aanbod aan kinderfeestjes. Denk aan activiteiten op het strand zoals Expeditie Robinson, Archery tag, Bubble voetbal; en ook in het water zoals Surfen, Suppen, Bodyboarden en Skimboarden.

Verder hebben we ook activiteiten op wielen:  BMX-en en Skaten op de mooiste boulevard van Nederland (Scheveningen).

Ook kunnen wij meedenken over het eten en drinken voor jullie. Bijvoorbeeld bij een strandtent of een eigen georganiseerde BBQ.

Willen jullie liever ergens in de bossen, dan is dat ook gewoon mogelijk!

Wij organiseren een kinderfeestje op maat, dus neem contact met ons op, geef aan met hoeveel kids jullie zijn en hoe lang de activiteiten mogen duren, dan sturen wij jullie een offerte!

Staat de activiteit die jullie zoeken er niet bij?  Geef het ook dan gewoon door, en wie weet kunnen wij wel iets leuks bedenken!
Lees meer over kinderfeestjes

Flow Kids Kamp

 

Waarom Flow?

Elk seizoen groeien we en worden we weer een stukje beter! Dit jaar nog leuker en nog beter. Verwacht een spektakel! En we hebben weer nieuwe activiteiten dus schrijf snel in want we gaan VOL-VOL-VOL. Beijk het filmpje van vorige jaar hier boven!

Flow presenteert dit seizoen weer een te gekke programma bij Manta, we bieden surf- en sup-lessen, verhuur en drie en vijf dagen durende Kids Flow Beach Camp's.

In Flow's  seizoen van Kids Camps streven we naar een nieuwe benadering van de zomerkampen op Scheveningen. Wij zijn dus GEEN Surfcamp maar een leuk, levendig kamp dat voor iedereen geschikt is, ook als je geen echte waterrat bent. Ontworpen voor lokale en internationale kinderen van zeven tot dertien jaar (zwemdiploma wel vereist).

We bieden een fris aanbod van activiteiten, of het nu gaat om het maken van fruitsmoothies of surflessen en sup-lessen van onze gekwalificeerde instructeurs. Maak je echter geen zorgen als het water niet echt hun favoriet is, de activiteiten op waterbasis zijn zeker niet verplicht in de Flow kampen.

Alle teamleden van het Flow Beach Camp zullen een opwindende dag organiseren met activiteiten in kleine groepen van maximaal vijftien. Doordat activiteiten op het land en op het water tegelijkertijd plaatsvinden tijdens de Beach Camps, kunnen ze droog blijven en nog wat meer strandactiviteiten doen, mocht surfen of suppen niet hun ding zijn. Wat er ook gebeurt, ons Nederlands en Engels- sprekende team zal ervoor zorgen dat het goedkomt.

Lees meer over Flow Kids Kamp

Mogelijkheden voor kids:

Bootcamp-
arrangement:


Bedrijfs Bootcamp

Kinderfeestjes op maat


Bootcamp Scheveningen

Flow zomerkamp


Bootcamp Den Haag Trainingsporgramma

Gevarieerde programma's

Gevarieerd trainings-
programma


Meer info