Bedrijfsuitje

De leukste groepsactiviteiten in Scheveningen


  • Activiteiten voor iedereen
  • Toplocatie
  • Heerlijk eten en drinken
Boek gelijk!

Bij Flow Events kan je terecht voor de leukste groepsactiviteiten! Op het strand van Scheveningen en in de Noordzee. Denk hierbij aan een toernooi van onze verschillende beach sporten en groepslessen voor surfen en suppen. Ook kan je bij ons verschillende workshops volgen.

Zie je jouw groepsactiviteit al helemaal voor je of moet je nog overgehaald worden? Neem hieronder een kijkje naar de verschillende soort actieve en relaxte  groepsactiviteiten die wij aanbieden. Als jij doorleest kom je erachter dat Flow Events de organisatie is die jouw groepsactiviteit onvergetelijk maakt!

Verschillende groepsactiviteiten

Bij Flow Events bieden wij wel 24 verschillende soorten activiteiten aan. Dus voor iedere groep bieden wij activiteiten aan waarmee wij jouw dag onvergetelijk kunnen maken.

De graffiti en zandsculpturen workshop voor de echte kunstenaars onder jullie. Voor de fijnproevers zijn er cocktail, gin tonic en bierproeverij workshops.

Voor de mensen die hun energie niet in kwijt kunnen bij deze workshops hebben wij de dansworkshop. Bij de salsa workshop kan iedereen los gaan en leren ze indrukwekkende dans moves. Hiermee kan je de show stelen wanneer je weer op de dansvloer staat.

Wij organiseren activiteiten in Scheveningen voor jouw bedrijfsevent, familiedag, uitje met vrienden, vrijgezellen of kinderfeestje. Ook organiseren wij activiteiten waarvan de focus ligt op teambuilding, zoals Expeditie Robinson.

Hierbij ga jij samen met jouw team aan de slag om elkaars kwaliteiten te benutten. Zodat gezamenlijk de verschillende proeven zo goed mogelijk voltooid kunnen worden. Er zijn acht verschillende uitdagende proeven die uitgevoerd moeten worden.

Deze Expeditie Robinson proeven zijn heel uiteenlopend. Zo moet er een team vlag ontworpen worden en er worden indrukwekkende bamboe torens gebouwd. Ook moet er een uitdagend water parcours afleggen door de wilde Noordzee.

Benieuwd naar welke verschillende groepsactiviteiten die wij kunnen aanbieden op het strand van Scheveningen? Klik dan op ons activiteiten overzicht! Hier staat namelijk een overzicht van alle wateractiviteiten van Flow Events. Ook kan je meer informatie vinden specifiek voor strandactiviteiten en wateractiviteiten.

Actieve groepsactiviteiten

Op zoek naar sportieve groepsactiviteiten in Scheveningen? Onze activiteiten kunnen voor jouw uitje speciaal naar wens én voor elke groepsgrootte aangepast worden. Wij kunnen jou op verschillende manieren helpen met onvergetelijke groepsactiviteiten.

Denk hierbij aan een workshop rugby (fysiek of contactloos) of beach tennis? Of een georganiseerd beach sport toernooi met een mooie prijsuitreiking. Of simpelweg het faciliteren van begeleiding, velden, ballen en de scheidsrechters.

Leer elkaar wat beter kennen. Door iets buiten je comfortzone te stappen met wateractiviteiten zoals surfen of suppen. Stap onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs het water in. Om vervolgens aan te spoelen op het strand met een hoop nieuwe ervaringen, inzichten en een glimlach.

actieve groepsactiviteiten op het strand van Scheveningen
Relaxte groepsactiviteiten

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij op zoek bent naar een iets meer ontspannende groepsactiviteiten. Hier biedt Flow Events veel verschillende opties voor!

Een schilderworkshop met een kunstenaar en een salsa workshop van een dansend duo of de lekkerste cocktails shaken met een knappe barman of vrouw. Leren schilderen en dansen of cocktails mixen aan de kust van Scheveningen is een ervaring. Een ervaring die niemand van je kan afnemen!

relaxte groepsactiviteiten Scheveningen bij Flow Events

Voordelen van groepsactiviteiten met Flow Events

Onze activiteiten in Scheveningen zijn om nooit meer te vergeten. Wij zitten niet voor niks op het allermooiste strand van Nederland! We hebben namelijk nog nooit iemand niet vrolijk van het strand af zien stappen. Alleen wanneer ze weg moeten en niet langer mogen blijven.

Meerdere activiteiten in Scheveningen combineren bij Flow Evens is dus ook mogelijk! Beginnen met een les suppen om vervolgens een gin tonic workshop te volgen. Sluit deze onvergetelijke dag af met een BBQ om hem af te sluiten.

Een evenement of groepsactiviteit bij Flow Events organiseren betekent: persoonlijke aandacht, maatwerk en een goede prijs.

Keuze uit verschillende beachclubs

Er zijn een aantal beachclubs voor onze activiteiten in Scheveningen waar wij terecht kunnen. Deze zijn allemaal aan of rondom het zwarte pad in Scheveningen te vinden. De activiteiten die bij een beachclub plaatsvinden zijn vaak de groepsactiviteiten die niet sportief zijn.

De beach clubs waarbij je terecht kan aan het einde van de dag zijn: Culpepper, Barbarossa, Indigo, Whoosah, Naturel, Manta en Panama Beach. Veel van deze locaties zijn wereldberoemd in de omgeving.

De beach clubs hebben keukens met wereldwijde invloeden. Ook bieden ze allemaal verschillende opties wanneer er je met een groep daar komt eten. Van een privé BBQ tot een speciaal menu.


Aloha, ik ben Anouk

Aloha, ik ben Anouk, de rechterhand van Den. Daarnaast doe ik ook veel achter de schermen. Als je me zoekt ben ik op het strand te vinden!

Anouk

We krijgen 5 / 5 Sterren, uit 21 recensies voor onze bedrijfsuitjes!

Zij hadden een topevent:Combineer je activiteit met: een andere activiteit, groep, of locatie


Populaire activiteiten


Image
Expeditie Robinson

Naar activiteit  

 
 

Vraag direct een offerte op maat

 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.